2020-11-07 14:51:57• hírek • Szatmár.ro

Asszisztensnőjétől búcsúzik a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház

Amint arról korábban beszámoltunk, szombat hajnalban elhunyt a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház koronavírussal fertőzött asszisztensnője. Az egészségügyi intézmény így búcsúzik tőle:

Dorina Tătar, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház egyik legjobb nővére végleg elhagyott minket. Az egész világon elterjedt COVID-19 vírus okozta szövődmények következtében Dorina szombat hajnalban hunyt el.


Dorina Tătar 1967-ben született, az Egészségügyi Szakliceumban, majd később a Vasile Goldis Egyetem Egészségügyi Szakápolói karán végezte tanulmányait.


A CFR Poliklinikán kezdte ápolói munkáját, majd onnan került a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházhoz. Itt kimagaslott professzionizmusával, a betegek iránti elkötelezettségével és a kollégákkal szembeni lojalitással. Szakmai profizmusának köszönhetően hamarosan a nefrológia és dialízis osztály vezető főnővérévé nevezték ki, ahol remek szervezőkészségét is bizonyíthatta, ahol nemcsak a betegek, de a kollégák is szerették és tisztelték.


Pár nappal ezelőtt lett pozitív a koronavírustesztje és az intenzív terápiás osztályra került. Sajnos komplikációk léptek fel és az orvosok minden erőfeszítése ellenére Dorina Tătar elvesztette a harcot a vírussal szemben.


A Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház vezetősége és munkatársai ez úton is őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak Dorina Tătar elvesztése miatt érzett fájdalmukban.


Isten nyugtassa békében!"

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: